Amerikanke: Ako imate samopouzdanja, dođite u Hrvatsku, tipovi će vas brzo spustiti

Screenshot: TikTok

"Ako se osjećate samopouzdano, dođite u Hrvatsku, brzo će vas spustiti na zemlju", poručile su dvije američke tiktokerice koje ljetovanje provode u Hrvatskoj. Naime, domaći muškarci im nisu baš "laskali" tijekom upoznavanja.

"Rekla sam mu da imam 26 godina, on se šokirao", ispričala je jedna od njih. "Nije joj povjerovao ni na sekundu, a meni je rekao da izgledam kao da sam joj kći", nastavila je druga. "A znate što su meni rekli? Da imam velik nos, al da ga nikad ne operiram jer oni vole žene s velikim nosevima", prisjetila se i zaključila da će "do kraja godine sigurno na operaciju nosa".

@tamaraa.h

this is their idea of flirting 🥲

♬ original sound - tamara

"Ja ne mogu postati mlađa", našalila se prva djevojka. "Hrvatski muškarci nemaju nikakvog šarma", zaključile su.

I drugi imaju slična iskustva

Snimka je privukla mnogo pozornosti, a čini se da dvije Amerikanke nisu jedine s ovakvim iskustvom u Hrvatskoj.

"Dobro došle na Balkan. Čekajte da upoznate mame", "Bila sam u braku s Hrvatom. 'Iskrenost' njegove obitelji mi je izgradila karakter", "Meni su u Hrvatskoj rekli da izgledam kao reptil", "Tako se u Hrvatskoj svi ponašaju", "Ja sam jednom pokušavala pitati gdje je WC - saznala sam da sam lijepa, ali preniska", "Moram vidjeti kako izgledaju ti Hrvati", pisale su druge turistkinje svoja iskustva iz Hrvatske.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.