Amy Schumer objavila staru i noviju fotku: "Ovo je upozorenje. Život će vas sustići"

Foto: Instagram/Profimedia

42-godišnja komičarka Amy Schumer na Instagramu je objavila nekoliko fotografija snimljenih dok je prisustvovala jednom okupljanju stand-up komičara 2012. godine. Uz to je objavila i jednu fotografiju iz bolnice na kojoj je priključena na infuziju i nosi bolničku odjeću. 

"Ovo je upozorenje 20-godišnjacima. Ovako sam izgledala u vašim godinama. Život će vas sustići", napisala je Amy u opis objave.

Iste fotografije podijelila je i na svojim Instagram pričama navodeći da je "nekada i ona izgledala dobro" te upozorila djevojke da "život dolazi po njih". Nije otkrila kad je snimljena fotografija iz bolnice niti kontekst iza nje. Pratitelji su joj u komentarima pisali da ih je Amy zapravo nasmijala svojom objavom te joj poručili da je i danas jako lijepa žena. 

Inače, komičarka je krajem 2021. godine izjavila da je stavila filere u obraze, no potom ih je uklonila jer nije bila zadovoljna rezultatima. "Pokušala sam staviti filere, no ispostavilo se da sam već 'bila puna'. Hvala Bogu da ih možete otopiti. Izgledala sam kao Maleficent", poručila je tada. Mjesec dana kasnije komičarka je otkrila da je bila na liposukciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.