Amy Schumer se požalila da joj je sin Gene završio u bolnici: Osjećaj je strašan

Foto: EPA

KOMIČARKA i glumica Amy Schumer ispričala je kakvu je dramu proživljavala s trogodišnjim sinčićem Geneom koji je, kako je otkrila na Instagramu, hospitaliziran zbog virozne infekcije dišnih puteva.

"Iza mene je najteži tjedan u životu. Propustila sam probu za snimanje jer sam sina vodila na hitan bolnički pregled zbog otežanog disanja na granici gušenja. U bolnici smo proveli cijeli dan i suosjećam sa svim roditeljima koji su to prošli ili upravo prolaze, osjećaj je strašan", napisala je Amy i dodala da je nakon terapije njezin sin otpušten na kućno liječenje te da se sada osjeća puno bolje.

Iako su joj misli bile uz sina, Schumer je proteklog vikenda vodila emisiju Saturday Night Live. Profesionalno je odradila svoje zadatke pred kamerama, a show je započela šaljivim monologom o Kanyeu Westu i svemu što se s američkim reperom događalo proteklog tjedna.

Podsjećamo, Amy Schumer je jednom prilikom ispričala da ona i suprug Chris Fischer više neće imati djece. Rekla je tada da je zadovoljna i sretna što imaju jednog sina. "Uživamo u našoj maloj obitelji i na to smo usredotočeni", rekla je.

>>Slavna komičarka se otvorila po pitanju odluke da nema više djece: To je prava borba

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.