Ana Bučević snizila cijenu krstarenja, njena duhovna obnova sada košta 8000 kuna

Screenshot: YouTube

SAMOPROZVANA motivacijska govornica Ana Bučević snizila je cijene svojih "visokih vibracija" zbog koronakrize. Motivacijski program koji je nazvala Vortex putovanje prošle je godine stajao 17.000 kuna, a ove godine mu je cijena čak upola manja, odnosno 8000 kuna.

"Vortex ljetovanje u Biogradu na Moru zamišljeno je kao pravi odmor za dušu i tijelo", piše u najavi putovanja na njenoj Facebook stranici.

Ana u programu nudi sedam dana jutarnjih meditacija, tjelovježbi i predavanja. Program počinje 18. lipnja, a trajat će do 25. lipnja.

Još nije poznato hoće li se Ani na putovanju pridružiti njena dobra prijateljica Iva Todorić, koja je i prošle godine krstarila s njom.

"Prošle godine nisam mogla ni pričati koliko sam plakala, ali sad sam dobila potpuni mir u sebi, čemu sam cijeli život težila. Srce mi je kao ovaj Brač ispred mene! Da me netko pita, cijeli život išla bih na Vortex", rekla je Iva u YouTube videu.

"Reći će netko da to puno košta - to puno košta, ako ideš iz perspektive da jednostavno ulažeš u neke stvari koje su ti možda nebitne. Možeš cijelu godinu štedjeti da dođeš na ovakvo mjesto", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.