Anđa Marić: Dobila sam pismo jednog perverznjaka i osjetila gađenje i stravu

Foto: Instagram

Anđa Marić podijelila je na svom Instagram profilu neugodno iskustvo koje je doživjela nakon što je primila pismo jednog muškarca.

"Počela sam razmišljati o tome kako se zapravo usuđujem objavljivati toliko puno na društvenim mrežama. Shvatila sam da se iza tog straha krije i neugoda i sram, koji su zapravo strah od odbacivanja. Čudno je to kako strah povlači za sobom i sram, koji se opet veže za strah od odbacivanja od plemena.

A onda sam se sjetila da su samo prije tristotinjak godina spalili posljednje vještice na ovom podneblju, ponekad samo zato što su bile lijepe i zavodljive. Muškarci bi ih poželjeli, a žene bi ih htjele spriječiti da im se njihovi muškarci dive. Podsjeća li vas to na ono klečanje muškaraca koji mole za žensku čednost?" započela je Anđa u objavi.

"Nažalost, dobila sam i ja pismo od jednog perverznjaka koji me je htio obavijestiti o tome kako muškarci mole za moje ćudoređe. Iskusila sam duboko gađenje i stravu, ali istovremeno sam zahvalna što živimo u 21. stoljeću i što me ispred kuće neće dočekati bezuba rulja sa bakljama i vilama koja će me otpratiti direktno na lomaču zbog uznemiravanja nečijih snova", ispričala je.

Inače, Anđa se od 2012. godine bori s multiplom sklerozom, zbog koje je morala ponovno učiti hodati. Tek je nedavno, nakon sedam godina, opet samostalno napravila prve korake.

Pročitajte više