Anđa Marić pohvalila se napretkom u borbi s multiplom sklerozom: Totalna pobjeda

Screenshot: Instagram

ANĐA MARIĆ pohvalila se velikim napretkom u borbi s multiplom sklerozom. Objavila je nekoliko videa na kojima je pokazala kako napreduju njene terapije. "Meni je ovo totalna pobjeda", napisala je u opisu.

"Moj materinji jezik je mađarski, tečno govorim engleski, španjolski i slovenski, a u pandemiji sam naučila portugalski, ok, razumijem ga, ne govorim još. Ali nikad u životu nisam mislila da će mi najteže od svega biti učenje hodanja. Kako to uzimamo olako!" poručila je pa dodala:

"Ljubomorna sam na dvogodišnjake! Istovremeno im se divim jer oni nikada ne odustaju i ako me baš pitate na koga sam se ugledala - na bebe! Bebe nikad ne kažu ma to nije za mene! Bez obzira koliko puta padnu, uvijek se dižu. Ugledajte se na bebe, i vi ste bili bebe!

Zašto smo sada tako razmaženi i cvilimo? Hodanje je ekstremno kompleksna stvar ako se udubiš u nju, a ako ne razmišljaš o njoj, lagana je kao šamar", zaključila je Anđa, a pratitelji su joj u komentarima poručili da je prava inspiracija.

Podsjetimo, Anđa se od 2012. godine bori s multiplom sklerozom, a o svojoj bolesti redovito javno govori kako bi i drugima pružila motivaciju. U rujnu prošle godine sjela je i za volan automobila

Pročitajte više