Anđa Marić poručila Severini: To je farsa i laž koju radi sud. Prošla sam to 3 puta

Foto: Instagram

ANĐA MARIĆ podržala je Severinu nakon što joj je Vrhovni sud ponovno oduzeo skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

>>Severina poslala otvoreno pismo Vrhovnom sudu, iznijela je teške optužbe

"Draga, moram ti reći da iskreno suosjećam s tobom, ali da to ništa ne znači! To je farsa i laž koju radi sud, umjetna tvorevina koja nema veze s pravdom. Prošla sam to 3 puta, potpuno oduzimanje skrbništva i vidi sad. Jači smo nego ikad.

Sve to je pobjeda za tebe u očima tvojeg djeteta. Vidjet ćeš. Sada točno kužim kakve svinjarije radi njegov tata. Ne bi se na njegovom mjestu toliko zamjerala mladom dečku i stala između njega i njegove mame - posljedice u njihovom odnosu su skoro nepopravljive. Vidjet ćeš", napisala je glazbenica na Instagramu.

Anđa Marić je od 2003. do 2010. godine bila u braku s Primožom Dolničarom. S njim je dobila sina Gašpera kojeg je rodila u Sloveniji. U trenutku borbe za skrbništvo Gašper je imao devet godina. On se tada izjasnio da želi živjeti s majkom, no sud je zanemario dječakove želje.

Primož je tvrdio kako Anđa nije podobna majka te kako se njihov sin nakon boravka u njezinom stanu vraća prljav i pothranjen. Zbog toga je od suda tražio da joj se oduzme skrbništvo te dozvoli da Gašpera viđa samo dva puta tjedno. 

"Tri sam godine šutjela i samo šutjela, no sada sam odlučila da je i tome kraj. Patila sam u tišini, ali vrijeme je da svi saznaju kroz što sam prolazila i kroz što prolazim. Od samog sam početka znala tko mi je protivnik i predosjećala sam kako će sve završiti. Žao mi je samo što tu nema nikakvog objašnjenja.

Ne bih ovo radila da nije mog sina. Samo zbog njega sve ovo radim. Idem do kraja. Čak bih se prilagodila sinovim željama. Znam da svako dijete treba oba roditelja i, ako bi on želio, dopustila bih mu da bude i s tatom. Nisam osoba koja želi dijete odvajati od roditelja", rekla je početkom 2013. Anđa za Index.

"Već sam prestala vjerovati..."

Tri godine kasnije slovenski sud je ipak presudio u njenu korist te je Anđa napokon dobila skrbništvo nad sinom Gašperom.

"Već sam prestala vjerovati da će se to dogoditi. Ali tek sada shvaćam koliko sam pridonijela cijeloj ovoj situaciji jer sam od 2010. najavljivala sudu: 'Priredit ću vam međunarodni incident, nikad mi nećete uzeti dijete. Ako treba, idem do kraja, nema šanse.' Znala sam da mi ne mogu uzeti dijete, a najdivnije od svega jest to što sam dobila skrbništvo kada sam potpuno sve otpustila", rekla je tada glazbenica za Story.

Gašper je od tad živio s majkom u Zagrebu te se svaka dva tjedna viđao s ocem. Odlučeno je tad i da će s njim provoditi pola praznika. 

Pročitajte više