Anđi Marić zasmetala izjava susjede: "Rekla sam joj, stara moja, uvijek može gore"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Anđa Marić, koja se godinama bori s multiplom sklerozom, podijelila je na InstaStoryju video koji je odlučila snimiti potaknuta razgovorom sa susjedom.

"Ovo je najava moje radionice koja se zove 'Kako promijeniti perspektivu i vjerovati u sebe'. Odlučila sam snimiti ovu najavu jer me maloprije pozdravila susjeda", započela je.

"Pitala sam je 'kako je' i ona mi je odgovorila: 'Čuj, uvijek može bolje. I onda sam joj rekla: 'Stara moja, jesi li zaboravila i da uvijek može gore?

Tako da, nemojte se zaje*avati. Nemojte hodati okolo kao nezahvalna banda koja samo gleda što je moglo biti bolje. Morate se sjetiti da može sve biti još puno, puno, puno gore od ovoga što mislite da nije baš najbolje", poručila je Anđa.

S multiplom sklerozom se bori od 2012.

Anđa se od 2012. godine bori s multiplom sklerozom, zbog koje je morala ponovo učiti hodati. Tek je nedavno, nakon sedam godina, ponovo samostalno napravila prve korake.

"Sami se rađamo i sami umiremo. Vjerovala sam u sebe onda kada nitko drugi nije. Moji najbliži su gledali i mislili: 'Jadna ona, sada je još i pošandrcala.' Vjerovala sam da ću hodati, da je sve samo privremeno", prisjetila se Anđa ranije u HRT-ovoj emisiji.

Pročitajte više