Andrew Tate se javio iz zatvora: "Izmijenio sam oporuku, doniram 100 milijuna dolara"

Foto: Epa

ZLOGLASNI influencer Andrew Tate već je više od mjesec dana u rumunjskom zatvoru, gdje je završio zbog optužbi za silovanje i trgovinu ljudima. Tatea i njegova brata Tristana ne puštaju iz istražnog zatvora, ali zanimljivo je kako Andrew sve vrijeme dok je u zatvoru objavljuje na Twitteru.

Vjerojatno mu netko drugi vodi račun i piše objave, ali nekako je sigurno u dosluhu s Tateom jer u jednoj od posljednjih objava Andrew je poručio da je u zatvoru promijenio svoju oporuku. 

"Izmijenio sam svoju oporuku iz zatvora. Donirat ću 100 milijuna da se osnuje humanitarna udruga koja će štititi muškarce od lažnih optužbi", poručio je Tate.

Rugaju mu se u komentarima

U komentarima su mu se javili brojni tviteraši, a uglavnom su se sprdali na njegov račun. Izdvojit ćemo neke komentare. "Donirat ćeš 100 milijuna čega? Rumunjskih leija?", "Ovo je samo jedan dobar PR-ovski potez", "Hvala bogu da nas se netko sjetio", "Ovaj tip tvita iz zatvora, jak im neki zatvor", "Da bi ih dao, prvo trebaš imati 100 milijuna nečega. Da ih imaš, već bi se izvadio iz zatvora", "Karma ti je uzela novac i iskoristila ga da tebe i slične tebi strpa u zatvor", "Čijih ćeš to 100 milijuna donirati", samo su neki od komentara.

Inače, Andrew Tate i njegov brat Tristan zatvoreni su zajedno s dvije Rumunjke blisko povezane s njima, Georgianom Naghel i Luanom Radu.

Istražitelji tvrde da su početkom 2021. godine njih četvero osnovali organiziranu kriminalnu skupinu za "novačenje, sklonište i prijevoz žrtava, kako bi dobili velike svote novca prisiljavajući žene na izvođenje pornografskog sadržaja", koji se potom distribuirao na internetu, najčešće na TikToku i stranici OnlyFans.

Pročitajte više