Angelina Jolie došla u Veneciju, na aerodromu mahnula fotografima

Foto: Profimedia

Angelina Jolie privukla je poglede na aerodromu u Veneciji.

49-godišnja glumica došla je u Italiju povodom Venecijanskog filmskog festivala, koji ove godine traje od 28. kolovoza do 7. rujna. 

Jolie je doputovala u bež baloneru i crnim čizmama te je nosila sunčane naočale. Ako je suditi prema fotografijama, bila je dobro raspoložena. U jednom trenutku je mahnula fotografima.

Dolazi i Brad Pitt

Slavna glumica je na 81. izdanje venecijanskog festivala došla zbog filma Maria, u kojem igra glavnu ulogu operne pjevačice Marije Callasa. Na festival bi trebao doći i njezin bivši suprug Brad Pitt. On u Veneciju stiže s filmom Wolfs u kojem glumi s Georgeom Clooneyjem.

Osim pred sudom, Angelina i Brad dugo nisu imali blizak susret uživo. Bivši par se na venecijanskom festivalu zadnji put zajedno pojavio 2007. godine kada je Angelina prošetala crvenim tepihom kao Bradova pratnja uoči premijere vesterna The Assassination of Jessie James by the Coward Robert Ford.

Međutim, pitanje je hoće li se sresti ove godine. Strani mediji pišu da su organizatori donijeli odluku da će prikazivanja njihovih filmova biti u razmaku nekoliko dana.

Podsjećamo, Angelina i Brad upoznali su se na snimanju filma Gospodin i gospođa Smith 2005. godine, nakon čega su započeli vezu te je okrunili brakom 2014. Zbog, kako je glumica navela, nepomirljivih razlika između njih, Angelina je zatražila razvod 2016. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.