Angelina Jolie na festival u Veneciji stigla s reperom, šuška se da joj je dečko

Foto: Profimedia

Glumica Angelina Jolie stigla je na Filmski festival u Veneciji u pratnji repera Akale, za kojeg se već neko vrijeme govori da joj je novi partner. Radi se o Kingsleyju Jamesu McLeanu Daleyju, s kojim se glumicu povezuje od kraja prošle godine.

Jolie i Akala svoj odnos čuvaju od javnosti, ali je poznato da su već zajedno putovali. U svibnju prošle godine posjetili su Jamajku, a krajem prosinca viđeni su na večeri u luksuznom restoranu u Milanu. Par se sada vratio u Italiju, ovaj put u Veneciju.

Tko je Akala?

Akala je njegovo umjetničko ime. On je povjesničar, pjesnik, novinar, reper te strastveni ljubitelj kazališta i umjetnosti. Britanac jamajčanskog podrijetla odrastao je u umjetničkoj obitelji te je od ranog djetinjstva bio izložen kazalištu i glazbi.

Do sada je izdao pet studijskih albuma, a svoju prvu knjigu, Domoroci: Rasa i klasa u ruševinama Carstva, objavio je 2018. godine.

2006. godine proglašen je najboljim hip-hop izvođačem na dodjeli MOBO nagrada (riječ je o godišnjoj britanskoj nagradi koja se dodjeljuje za dostignuća u glazbi crnačkog porijekla, uključujući hip hop, grime, UK Drill, R&B, soul, reggae, jazz, gospel i afričku glazbu). Osim toga, Akala je uvršten na godišnju Power listu 100 najutjecajnijih ljudi afričkog ili afričko-karipskog podrijetla u Ujedinjenom Kraljevstvu. 

Izbjeći će susret s Bradom Pittom

Brad Pitt i Angelina Jolie nastoje izbjeći međusobne susrete tijekom promocije svojih filmova na ovogodišnjem festivalu. Organizatori su osigurali da bivši supružnici budu razdvojeni kako bi se izbjegle neugodne situacije, prenosi Page Six.

"Angelina će biti prisutna prvog dana, u četvrtak 29. kolovoza, a nakon toga će s redateljem filma Pablom Larrainom otputovati na Telluride Film Festival u Coloradu. Brad dolazi u Veneciju u subotu. Nema šanse da im se isprepletu putovi", poručio je umjetnički direktor Alberto Barbera.

Podsjetimo, Jolie je od 2002. do 2016. bila s Bradom Pittom. Odlučili su se vjenčati 2014., ali su se rastali nakon samo dvije godine zbog "nepomirljivih razlika". Imaju šestero djece: Maddoxa (22), Paxa (18), Zaharu (18), Shiloh (17) i blizance Vivienne i Knoxa (15).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.