Angelina Jolie: Nisam započela vezu s Bradom na snimanju "Mr. and Mrs. Smith"

IAKO NE voli pričati o privatnom životu, Angelina Jolie s vremena na vrijeme, posebice kada promovira neki svoj film, kaže nešto o čemu mediji nagađaju godinama. Ovaj put lijepa glumica objasnila je da njezina afera s Bradom Pittom nije započela na snimanju filma "Mr. and Mrs. Smith", kako mnogi nagađaju te upravo nju krive za raspad braka Jennifer Aniston i Brada Pitta.

"Na filmskom setu smo se sprijateljili"

"Naša veza nije započela na filmskom setu. Istina je da smo se tamo sprijateljili, ali zaljubili smo se kasnije", kaže glumica koja je komentirala i navode da svoju četverogodišnju kćer Shiloh odijeva poput dječaka. "To nije moj odabir. Imam vrlo tvrdoglavu kćer koja mi kaže što želi nositi i ja joj dopuštam da bude ono što želi", kaže Angelina.

Također, kratku dječačku frizuru kakvu nosi Shiloh, kako tvrdi glumica, nije odabrala ona već njezina kći. "Plakala je i molila me da joj odrežem kosu jer jednostavno ne voli imati dugu kosu. Neću je ostaviti dugu samo zato što netko misli da bi je trebala imati zato što je djevojčica. Mislim da prelijepa takva kakva je", tvrdi brižna majka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.