Angelina Jolie snimljena na setu novog filma u Parizu, izgleda neprepoznatljivo

Foto: Profimedia

ANGELINA JOLIE snimljena je na ulicama Pariza dok je snimala biografski film Maria o životu operne dive Marije Callas. Bila je odjevena u crni dugi kaput, nosila je maramu te velike naočale nalik dioptrijskim.

S njom je bio i sin Maddox, a glumica na ovim fotografijama izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Snimanje filma će se odvijati tijekom osam tjedana u Parizu, Grčkoj, Budimpešti i Milanu. Strani mediji pisali su kako Jolie u filmu nosi originalne odjevne predmete koje je nosila Callas. 

Film prati život legendarne i kontroverzne pjevačice

Prema službenom opisu nadolazećeg biografskog filma, Maria će pratiti život legendarne i kontroverzne pjevačice, a fokus filma će biti njeni posljednji dani koje je provela u Parizu u 1970-ima.

Film dolazi od redatelja Pabla Larraína koji je režirao Oscarom nominirane filmove Jackie i Spencer. Maria će biti posljednji film u redateljevoj trilogiji biografskih filmova o utjecajnim ženama iz prošlosti.

Scenarij za film je pisao Steven Knight, kreator hit serije Peaky Blinders, a osim Angeline Jolie, u filmu glume i Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Haluk Bilginer, Kodi Smit-McPhee i Valeria Golino. 

>> Angelina Jolie snima film o opernoj divi Mariji Callas, pogledajte prve fotke sa seta

"Jako sam uzbuđen oko početka produkcije filma Maria, za koji se nadam da će publici diljem svijeta približiti izvanredan život i rad Marije Callas, zahvaljujući veličanstvenom scenariju Stevena Knighta te radu glumaca i cijele filmske ekipe - osobite Angeline Jolie koja se izvanredno pripremila", izjavio je Larraín.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.