Anita Dujić: Na revijama je bilo situacija i da sam pala, a nitko mi nije došao pomoći da ustanem

ANITA DUJIĆ je sinoć na Bolu bila jedna od manekenki koje su nosile "kišnu" reviju na ljetnom Fashion.hr-u. U ogromnim štiklama i okupana kišom lijepa je Anita samouvjereno hodala popuno mokrom i skliskom staklenom pistom te na sreću ostala na nogama. Nakon revije rekla nam je da joj nije bio problem raditi u takvim uvjetima.

"Samo sam se nadala da će mi netko iz publike, ako padnem, pomoći da ustanem"

"Kada je ljeto i kada je toplo, meni ništa nije teško. Već dugo radim ovaj posao i bilo je i težih situacija. Odradile smo, nama iza je čak bilo i jako zabavno. Mislim da smo odradile to za svaku pohvalu, jedan pad i nije tako puno u takvim okolnostima", rekla nam je Anita. "Samo sam se nadala da će mi netko iz publike, ako padnem, pomoći da ustanem. Bilo je situacija i da sam pala, a svi su me samo gledali, nitko mi nije došao pomoći da ustanem".

Njezina mlađa kolegica Sanela Seferagić slaže se da reviju zbog kiše nisu trebali prekinuti. "Da jesu, to bi ubilo atmosferu. Ovako je bilo OK. Meni je bilo zabavno, prvi put po kiši, ali bilo je zanimljivo. Moraš odraditi i odradiš. Na minus 15, po snijegu ili ljetnu kolekciju, s ljetnim pljuskom, sve je to normalno, ništa strašno", rekla nam je Sanela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.