Anja Alavanja podijelila fotku sa sinčićem: Ne pada mu na pamet voziti se u kolicima

Foto: Instagram

ANJA ALAVANJA uživa u majčinstvu, a na svom Instagram profilu podijelila je fotku na kojoj pozira s tromjesečnim sinčićem Danom. 

"Mladi gospon 'ne pada mi na pamet voziti se u kolicima, a ako me spustite kad zaspem, vrištat ću kao da me netko kolje (kako se to ljupko kaže na ovim prostorima)' i njegova, uskoro, biceps, triceps, mama", našalila se voditeljica ispod fotke koja je pokupila stotine lajkova. 

Anja je već ranije priznala kako njezin najmlađi sin voli da je stalno u rukama, a u jednoj od posljednjih objava otkrila je i što bi pitala svoju bebu. 

"Napričali se mi... Netko me nedavno pitao, da imam priliku postaviti jedno pitanje svojoj bebi, što bi je pitala. Pa naravno, kako ti mogu pomoći da prespavaš noć'", napisala je ispod fotke koja je raznježila pratitelje. 

"Lijepo", "Ova slika govori tisuće riječi", "Predivna fotka", "Koliko ljepote u ovoj slici", samo su neki od komentara ispod objave. 

Podsjećamo, početkom godine saznalo se da se Anja razvela od prvog supruga Željka Romca, s kojim ima dva sina. Ubrzo zatim otkriveno je da je voditeljica u vezi s nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem te da novi par očekuje i prvo zajedničko dijete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.