ANKETA Kakva vam je nova himna reprezentacije? (Ona koja se zove kao HDZ-ov slogan)

Screenshot: YouTube

Predstavljena je nova himna hrvatske nogometne reprezentacije. Pjesma se zove Najbolja kad je najteže, a izvođači su autor glazbe i teksta Tiho Orlić (svira s Thompsonom) i pjevač Opće opasnosti Pero Galić. U spotu sudjeluju bivši i sadašnji hrvatski nogometni reprezentativci, Zlatko Dalić, ali i jedan bacač plamena kojim operira Tiho Orlić.

"Rock'n'roll je stigao na ovo mjesto"

"Prvo zahvala predsjedniku Saveza Marijanu Kustiću. U startu mi je bilo napraviti nešto što se još nije napravilo. To me i vodi u životu. Htio sam da pjesma ne bude tipična navijačka, da ostane za duže vrijeme, opisati ono što smo mi, stremljenja, nadanja, htio sam opisati što smo to mi, što smo prošli od osnivanja države, pa i kroz uspjehe hrvatskog nogometa. To nekako objediniti. Nikad u Hrvatskoj nije napravljena veća pozornica za snimanje spota. Presretan sam kako je sve ispalo", rekao je Orlić na konferenciji za novinare.

"Izuzetno smo sretni i zahvalni što smo dobili priliku sudjelovati u ovom projektu. Nadam se da će pjesma biti motivirajuća, a sreća je da je rock'n'roll stigao na ovo mjesto, da se sve poveže", dodao je Pero Galić.

Ovdje ste mogli pratiti presicu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.