Ante želi povratak na Farmu i obračun s Bubijem: On je mala spodoba bez imalo poštovanja

IAKO je petak dan za duel, od Farme se večeras nitko nije oprostio. Dvoboj Marka Mlinarića i Gege je otkazan nakon što je pjevač diskvalificiran zbog destruktivnog napada bijesa. Stoga, umjesto da ostanemo bez jednog farmera, na Farmi su se pojavila čak tri nova lica koja su dobila mogućnost da postanu budući stanari.

"Trio fantastikus", kako su ih prozvale voditeljice Nikolina Pišek i Mia Kovačić, odnosno "izazivači" u sastavu Jurica Pađen, Gianna Apostolski i Boris Jelinić uselit će se u izoliranu kolibu nedaleko od Farme s posebnim zadatkom: narednih će dana oni potajno špijunirati farmere, kako bi otkrili gazdine slabosti, nakon čega ga mogu izazvati na dvoboj. Ukoliko izazivač u dvoboju bude bolji od gazde, izazivači ulaze na Farmu, a pobjednik dvoboja postaje novi gazda, dok će gubitnik napustiti Farmu. Ukoliko izazivač ne uspije dvobojem izbaciti gazdu, morat će sam napustiti Farmu, dok će ostala dva izazivača u tom slučaju postati sluge. "Možda bi najbolje bilo da gazdarica postane Sonja Kovač. Ona je po snazi najslabija pa bi nam protiv nje u duelu možda bilo najlakše", kazala je Gianna, a Boris je predložio da se Farmerima na raspolaganje stavi više alkohola "jer su si svi super kad se ponapiju".

Gego: Pukao sam, ne mogu više

Farmeri u međuvremenu, ni ne sluteći kakve im se intrige spremaju, oplakuju Gegin odlazak. Iako je zbog svog ponašanja vrlo brzo postao "persona non grata", Gego će im, kako kažu, nedostajati zbog svog vedrog duha. "Kućica nije bila dobro sagrađena, ja sam malo trenirao za meč i tako je ispalo", odgovorio je Gego na pitanje zašto je razbio baraku u koju je poslan u izolaciju. No, zatim se Gego ipak uozbiljio. "Pukao sam i nisam više mogao. Probao sam, ali sad jedva čekam da odem kući. Smetaju mi te male stvari koje su ovdje velike, poput šalice šećera ili komada kruha. Ovo mjesto nije dobro za mene. Ne želim ostaviti ekipu, stekao sam dobre prijatelje i prijateljice koje ću sigurno vidjeti i nakon ovoga, ali više ne mogu izdržati život na Farmi", kaže Gego.

Modni mačak tješi Antu: Bubijev odnos sa Simonom je prijateljski

Najveća zabava i glavna tema svih tračeva na Farmi je "ljubavni trokut" u kojem je zapeo "mister diler". Svoju naklonost prema Bubiju otvoreno je pokazala Ivana Paris, ali on radije grli - Simonicu. "Dino Bubičić je alfa mužjak, to su valjda dosad svi primijetili. S njim se nikad ne zna", komentira Dinov prijatelj Marko Grubnić alias Modni mačak koji Bubija "ne poznaje toliko dugo, ali ima osjećaj da se znaju već godinama". "Mislim da se Ante Gotovac ne mora brinuti zbog Dinovog odnosa prema Simoni. To je sve prijateljske prirode", kaže Modni mačak, ali Ante je o svim zbivanjima na Farmi dobro informiran i nimalo mu se ne sviđa ono što čuje.

"Imao sam dobro mišljenje o Dinu kad sam izašao iz Farme, ali prevario sam se. To je jedna mala spodoba bez imalo poštovanja. Nisam ljubomoran, ali sam ljut. Jako ljut. A kad sam ja ljut, to nije uopće dobro", rekao je Ante koji se ne boji da će mu Bubi preoteti Simonu, ali ipak priželjkuje povratak na Farmu da se s misterom obračuna "jedan na jedan". "Dobro sam obaviješten o svemu što se događa na Farmi, možda čak i bolje nego vi", rekao je Ante voditeljici Nikolini Pišek. "Znam da je ovo bio već drugi njegov pokušaj da iskoristi Simonu, odnosno da zloupotrijebi to njeno stanje kad je malo popila. Prvi takav pokušaj dogodio se prije tjedan dana. Sve ja znam", otkrio je Ante.

Ante kaže kako je zadovoljan reakcijom svoje supruge na Bubijeve pokušaje zavođenja. Ona ga je, naime, odgurnula i kazala mu da "ode grliti nekog drugog" jer ona "ima svog Antu". "Simonina reakcija bila je očekivana, ali on je pokazao maksimalno nepoštovanje prema meni kao njenom suprugu. Ako mi Nova TV da priliku, ja ću se rado vratiti na Farmu pa neka Dino meni udjeli pusu. Sigurno nećete biti razočarani, bit će jako zanimljivo ako se vratim", poručuje Ante, najavljujući kako uskoro možemo očekivati njegov povratak na selo. "Želim ponovo biti sa svojom ženom. I ne, ne varam je dok je na Farmi. Ja nju obožavam", zaključio je Ante Gotovac.

J.C.
Foto: 
Vedran Djulic / CROPIX  Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.