Antonela nakon pobjede Argentine posvetila objavu Messiju: "Tako smo ponosni"

Foto: Instagram

ANTONELLA ROCCUZZO oglasila se na Instagramu nakon što je Argentina postala prvak svijeta i čestitala svom suprugu Lionelu Messiju na osvojenom zlatu. 

"Svjetski prvaci! Ne znam ni kako da počnem. Tako smo ponosni na tebe. Hvala ti što si nas naučio da nikada ne odustajemo, da se moramo boriti do kraja. Ti si svjetski prvak, a mi najbolje znamo koliko si trpio i koliko si ovo želio postići. Idemo, Argentina", napisala je Antonela uz fotografije na kojima pozira sa suprugom i njihovim sinovima.

Messijeva obitelj imala je posebnu ložu na tribinama iz koje je bodrila zvijezdu argentinske reprezentacije, a slavlje je bilo na vrhuncu nakon što je Messi realizirao kazneni udarac.

Glavna zvijezda na tribinama

Antonela je sve utakmice Argentine na Svjetskom prvenstvu pratila u društvu svekra Jorgea Horacija Messija i svekrve Celije Marije Cuccittini. Uz njih, na tribinama su bili i Messijevi sinovi Thiago, Mateo i Cire. Svi su nosili dres argentinske reprezentacije s brojem 10, koji nosi Messi.

Messijeva supruga strastvena je navijačica argentinske reprezentacije te je za vrijeme utakmice Argentine i Hrvatske u polufinalu SP-a također glasno navijala, a cijelo vrijeme je na licu imala velik osmijeh.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.