Antonija Blaće pokazala poruke koje joj je Goran Bogdan slao o mužu: "Što reći?"

Foto: Instagram

ANTONIJA BLAĆE objavila je screenshot poruka koje je izmijenila s glumcem Goranom Bogdanom i otkrila što on misli o njenom suprugu Hrvoju Brlečiću.

Bogdan i Blaće su dogovarali druženje, a onda je glumac upitao: "Gdje nam je muž?", na što je Antonija odgovorila fotografijom svog supruga Hrvoja.

"Pita Goran Bogdan. Nam. Gdje Nam je muž. Evo. Što reći", našalila se Antonija na Instagramu. 

Ranijim objavama na Instagramu otkrila je da su ona i suprug veoma bliski s Goranom Bogdanom. "Obiteljska fotografija", napisala je jednom uz fotografiju na kojoj je s njima i redatelj Nevio Marasović.

Hrvoje i Antonija u vezi su deset godina, od čega su četiri u braku. Ove su godine zajedno kupili stan. Antonija na društvenim mrežama ne krije koliko obožava svog supruga, inače vaterpolista. 

Prije nekoliko godina otkrila je i što je oduševljava kod njega.

"Gužva, ponedjeljak, kiša pada. Čovjeku stao auto. Razumijem ljude da ne stanu uvijek pomoći kada nekom treba, sto briga nam je u glavi, možda sam i sama puno puta tako prošla i mislila - ma drugi put ću sigurno. Ali sretna sam da je jedan stao. A još sretnija da je to moj muž", napisala je pored fotografije na kojoj se vidi kako njen suprug pomaže nepoznatom čovjeku usred Zagreba da upali svoj automobil.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.