Antonija Stupar o prinovi: Suprug i ja smo vrlo sretni, karijera će neko vrijeme biti na čekanju

LIJEPA TV voditeljica Antonija Stupar Jurkin, koja se nalazi u prvom tromjesečju trudnoće, za Slobodnu Dalmaciju ispričala je kako je bila presretna kad je doznala da će ona i suprug dobiti dijete: "Predivan osjećaj. Suprug i ja smo vrlo sretni i veselimo se budućnosti. Ovih dana me svi pitaju za ime koje planiramo dati djetetu, ali moram priznati da još uvijek nismo razmišljali o tome. Bitno je da sve bude u redu, ostalo ćemo lako".

Zbog prinove Antonijina karijera će neko vrijeme biti "na čekanju", jer kako kaže lijepa voditeljica, "prioriteti se mijenjaju". Navela je i kako smatra da je pohvalno što se, za razliku od mnogih drugih poznatih Hrvatica, njeno ime ne povlači po tračerskim rubrikama, a kaže i kako joj tračevi o kojima sama svakodnevno izvještava nisu dosadili: "To mi je posao koji svakodnevno profesionalno obavljam. Mislim da ti posao ne može dosaditi ako ga voliš raditi".

Sa suprugom Ivanom Antonija će se krajem kolovoza uputiti na drugi dio godišnjeg odmora. Kaže kako voli pasivan ljetni odmor. "Ujutro kavica, pa plaža, pa malo kupanja, dobra knjiga i samo opuštanje", navela je Antonija koja nije željela otkriti gdje će to točno odmarati već je jednostavno kazala kako će "osvježenje definitivno pronaći na jednoj jadranskoj plaži".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.