Apel bolesnog oca koji je tražio da se Matt Smith snimi za njegovu kćer urodio plodom

Foto: Profimedia/Facebook

GORAN Dragaš, hrvatski skladatelj i autor glazbe za brojne holivudske filmske najave, pozvao je prijatelje na Facebooku da se ujedine i pomognu mu ispuniti želju jednom teško bolesnom ocu. 

45-godišnjak je napisao da boluje od raka i smatra da neće moći ostvariti sve što je zamislio te je poželio svojoj 22-godišnjoj kćeri Emi ispuniti jednu želju - htio bi doći do glumca Matta Smitha, koji bi se snimio za nju.  

I need a bit of help since I've never done something like this and I'll try to keep it short. Around two weeks ago I've...

Posted by Goran Dragaš on Monday 19 August 2024

Skladatelj nam se sada javio sa sretnim vijestima.  

"Čekamo finalni video" 

"Javljam samo da smo dobili video od dvoje glavnih glumaca iz Dr. Whoa. Jedna od njih je jako poznata (Avengers, Dr. Who, Jumanji, Čuvari galaksije). Čekamo finalni video", otkrio nam je. 

Kad smo ga upitali hoće li biti videa s Mattom Smithom, rekao nam je: "Da, samo je pitanje vremena! A i otac je rekao da će u javnost s tim kad dobije video, pa će onda svi znati."

Podsjetimo, otac ima četvrti stadij non-Hodgkin limfoma i kćer s posebnim potrebama, koja ima oko 20 godina i velika je obožavateljica filmova i TV emisija, posebno glumca Matta Smitha, poznatog po glavnoj ulozi u seriji Dr. Who, ali i u serijalu House of Dragons, zbog čega ju je bolesni otac poželio razveseliti videom u kojem će glumac izgovoriti njezino ime. Mi se nadamo da će želja Eme i njezinog oca uskoro biti ispunjena. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.