Argentinac iz FIFA-e hrvatskom reporteru izrekao najveću argentinsku sportsku kletvu

Screenshot: Nova TV

UOČI polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva u Kataru između Hrvatske i Argentine reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić otkrio je kako je doživio zanimljivu situaciju u Dohi kad mu je prišao jedan Argentinac i izrekao kletvu.

Naime, u javljanju uživo Lugonjić je ispričao gledateljima kako je hrvatskoj ekipi nakon konferencije izbornika Zlatka Dalića i krilnog napadača Ivana Perišića prišao argentinski producent koji radi za FIFA-u i rekao: "Kiricocho, Croatia."

"Nitko u prvi mah nije znao o čemu se radi, no uskoro smo saznali da se radi o najpoznatijoj argentinskoj sportskoj kletvi", kazao je Saša Lugonjić, nakon čega je objasnio o kojoj je kletvi riječ.

Kiricocho – najveći maler argentinskog nogometa

Kiricocho je bilo ime navijača Estudiantesa iz osamdesetih godina, a žestoki fan argentinskog kluba redovito je pratio treninge i utakmice Estudiantesa. Ipak, kasnije je primijećeno da bi se na svakom treningu kojem je Kiricocho nazočio barem jedan njegov igrač ozlijedio, zbog čega je taj navijač proglašen najvećim malerom argentinskog nogometa.

S vremenom se nesretni navijač zaposlio u klubu, no sada kako bi dočekivao protivničke momčadi na ulasku u stadion i bio njihov domaćin. Zanimljivo, u sezoni u kojoj je radio taj posao Estudiantes je osvojio naslov prvaka, a izgubili su samo jednu utakmicu u sezoni, i to onu kojoj Kiricocho zbog bolesti nije nazočio. 

"Kako onda završiti javljanje nego s: 'Kirichocho, Argentina!" našalio se Saša Lugonjić na kraju javljanja uživo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.