Asim Ugljen objavio fotku roditelja: "Budem li tako izgledao s 50, bit ću sretan"

Foto: Instagram

HRVATSKI glumac Asim Ugljen objavio je na Instagramu fotografiju svojih roditelja, Ranka i Aide Ugljen. Uz fotku je napisao: "On će sad 73, a ona 70. Boktemazo, budem li ja tako izgledao s 50, bit ću sretan. Pogle' njemu kose, koliko je ima. Mama i tata. Starci. Ovako se stari."

Objavu su komentirali mnogi njegovi pratitelji, među kojima i neki slavni. Bojana Gregorić Vejzović je u komentar stavila emotikon srca, a Vlatka Pokos je napisala: "Pa roditelji ti izgledaju fenomenalno!"

Inače, prije nekoliko godina Ugljen je s javnosti podijelio priču o tome da je imao tumor spojen na leđnu moždinu i lubanju, a da ga je operirao upravo njegov otac Ranko, inače kardiolog. Prepričao je kako je operacija trajala dulje od lokalne anestezije pa da ga je u jednom trenutku počelo jako boljeti.

"Jedno od najvećih čuda koje sam u životu izveo je da sam to sve otrpio bez glasa. Zašto? Zato jer je moj inat bio jači od boli. Jer me taj isti Ranko odgajao da stisnem zube i izdržim kad je najgore. I stisnuo sam zube i izdržao. Nikad mi ne bi oprostio da sam tada vrištao", napisao je Asim o operaciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.