Atipična romantična komedija neočekivano je jedan od najhvaljenijih filmova godine

Screenshot: YouTube

U NEDOSTATKU blockbustera koji su masovno odgođeni zbog pandemije koronavirusa, romantična komedija koja se uopće ne prikazuje u kinima postala je jedan od najhvaljenijih filmova godine.

Palm Springs, komedija nadahnuta hitom Beskrajni dan (Groundhog Day), od jučer dostupna je na Amazon Primeu, no film je već ljetos, kad ga je počeo prikazivati Hulu, proglašen jednim od najzabavnijih filmova 2020.

Film u kojem glavne uloge igraju Andy Samberg (Brooklyn 99) i Cristin Milioti (Vuk s Wall Streeta) kritičari opisuju kao komediju sa šašavim humorom, ali i neobičnom ljubavnom pričom između dvoje slomljenih ljudi.

Nyles (Samberg) zarobljen je u vremenskoj petlji baš poput Billa Murraya u Beskrajnom danu. Nyles je zarobljen na dan vjenčanja, a uskoro se ispostavlja kako nije jedini, već je zapela u vremenu s njim i jedna od djeveruša, sestra mladenke. Dvojac na razne načine pokušava izaći iz začaranog kruga, pri čemu se i zbližavaju, a ono što je mnoge ljubitelje filma iznenadilo kraj je netipičan za romantičnu komediju.

Film i na IMDB-u ima solidnu ocjenu od 7,4 dok je na Rotten Tomatoesu prošao još bolje - 94%.

Pročitajte više