Atmosfera na "Sea Staru" ponijela Sonju Kovač pa je strastveno ljubila svog Marka

SINOĆ je na prvom hrvatskom event brodu "Sea Star" bilo doista vatreno. Atmosfera je 26-godišnju glumicu Sonju Kovač i njenog 31-godišnjeg dečka, menadžera Marka Sekulića, toliko ponijela da su dobru zabavu dodatno zasladili strastvenim poljupcima u jednom od separea. Iako je par u sretnoj vezi već četiri godine, sudeći po fotografijama, još uvijek su zaljubljeni do ušiju.

Osim Sonje i Marka, na "Sea Staru" su sinoć uživali i lijepa TV voditeljica Renata Sopek te njen dečko, splitski ugostitelj Sergej Bijelić. Par se trenutno nalazi na odmoru u Dubrovniku, a odsjeli su u hotelu Rixos Libertas. Na brodu se našao i jedan od najpoznatijih hrvatskih fotografa, Marko Zirdum, koji je dosad razgolitio brojne poznate Hrvatice. Iako sinoć pred svojim fotoobjektivom Zirdum nikog nije skidao, bar koliko je nama poznato, potrudio se ovjekovječiti najzabavnije i najvatrenije trenutke sinoćnjeg partija.

Brod "Sea Star" nalazi se u vlasništvu dubrovačkog poduzetnika Zorana Garbina, koji je ujedno i kapetan ove "morske ljepotice" na kojoj se može zabavljati do 400 putnika, a koja se hrvatskoj turističkoj floti pridružila početkom ove godine. "Sea Star" je dug 45 i širok 10,5 metara, brzina mu je 14 čvorova, raspolaže s 350 mjesta u salonu te još 50 na prednjoj palubi, a opremljen je svom potrebnom audio, video i ostalom opremom za održavanje kongresa, prezentacija, izložbi, modnih revija te ludih noćnih partija. "Sea Star" plovi duž jadranske obale, a cijena dnevnog najma je 7.000 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.