Baby Lasagna novom objavom rasplakao obožavatelje: "Cijela vojska vas je ovdje"

Foto: Instagram

Zadnjih dana Baby Lasagna izazvao je kaos na društvenim mrežama nakon što je na njegovom Instagram profilu osvanula misteriozna poruka u kojoj piše: "R.I.P. (op.a. rest in peace, odnosno počivao u miru) Baby Lasagna. 30.8.2024.", uz citat iz Evanđelja po Luki: "Neka mrtvi pokopaju mrtve."

Kasnije je otkrio da je riječ o promotivnoj objavi u kojoj je pokazao isječke svog novog spota za pjesmu Biggie Boom Boom, a sada je osjetio, kako kaže, da mora sa svojim obožavateljima podijeliti što i koliko mu ta pjesma znači. 

"Sutra izlazi pjesma koja je stvorila Baby Lasagnu", započeo je Marko svoju objavu kojoj je dodao tri scene iz spota. "Biggie Boom Boom je pjesma koja je napisana 31. ožujka 2023. i osjećao sam da bi to moglo biti nešto više od samo jedne pjesme - projekta", nastavio je. 

"Sutra izlazi pjesma koja je sve pokrenula"

"Stoga osjećam da moram podijeliti s vama koliko je ovo posebno za mene. Koliko je ovo zastrašujuće i uzbudljivo. Sutra izlazi pjesma koja je sve pokrenula", napisao je Lasagna te dodao da je najluđi dio svega što su njegovi obožavatelji tu da ju poslušaju. 

"Prije godinu dana snimao sam, producirao i objavljivao svoju glazbu, ali je dobivala jedva nekoliko stotina pregleda, a sada vas je cijela vojska ovdje koja je spremna slušati i ne mogu opisati koliko sam ponizan zbog toga", bio je iskren Marko. "Ovo mi je promijenilo život i jako je dirljivo... Hvala vam od srca što ste ispunili želju 9-godišnjem Marku."

Obratio se i onima koji se bore s tjeskobom

"Pjesma je otpjevana iz perspektive tjeskobe i glazbeni spot bi mogao biti mračan, ali na kraju, kao što ćete vidjeti, predstavljeno je svjetlo, izlaz i nada. Želim da osjetite to svi vi koji se borite s bilo kojom vrstom tjeskobe", napisao je. 

"Još jednom, toliko ste mi dali i nadam se da ću vam kroz glazbu to moći i vratiti", završio je Lasagna svoje iskreno obraćanje obožavateljima. 

Rasplakao je neke od svojih obožavatelja

"Svi smo tako ponosni na tebe, sve si zaslužio", "Veselim se svim tvojim budućim uspjesima", "Drago mi je što sada možeš reći malom Marku da si mu ostvario san", "Rasplakao si me", "Svu ovu ljubav zaslužuješ i jedva čekam čuti novu pjesmu", nizali su se komentari njegovih vjernih obožavatelja i pratitelja koje je sve dirnula njegova objava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.