Bajaga i instruktori održali koncert u Beogradu, zapjevali su pjesmu za Boru Čorbu

Foto: F.S./ATAImages/PIXSELL

Rock grupa Bajaga i Instruktori koncertom na beogradskom Ušću pred desecima tisuća obožavatelja obilježila je u subotu navečer 40 godina postojanja. 

"Hvala što ste došli na 40. rođendan našeg benda. Vi znate koliko mi volimo Beograd", poručio je kratko Bajaga koji je dočekan uz ovacije.

Spomenuo je Boru Čorbu

Tijekom koncerta Bajaga je spomenuo i Boru Đorđevića, poznatijeg kao Bora Čorba, koji se već nekoliko dana nalazi u bolnici u Ljubljani. Njih dvojca su zajedno svirali u Ribljoj Čorbi, a kasnije je Bajaga za njega pisao pjesme. "Sada jedna pjesma iz doba Riblje Čorbe, pjevamo je za Boru, da pobijedi", rekao je Bajaga i zasvirao pjesmu Kad hodaš, koju je Bora otpjevao na albumu Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju iz 1984. godine.

Publika je imala priliku uživati u pjesmama s 13 studijskih albuma koji su obilježili karijeru benda. Dio pjesama Bajaga je izveo s ranijim članovima grupe, među kojima i onima iz prve postave.

Bora Čorba još uvijek se nalazi na respiratoru

Podsjećamo, Bora Čorba je hospitaliziran zbog jake upale pluća, a nakon što mu se stanje pogoršalo, stavljen je na respirator.

Njegov menadžer Bane Obradović govorio je o njegovom zdravstvenom stanju. "Bori je stanje nepromijenjeno. I dalje je na respiratoru, intubiran. Supruga ga obilazi svaki dan. Ova situacija ima dva smjera - ili će se izvući ili ono drugo, najgore", kazao je Bane za Kurir. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.