Bajaga o Bori Čorbi: Ovo me baš pogodilo, nadao sam se da će se izvući

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Momčilo Bajagić Bajaga oglasio se nakon smrti kolege Bore Đorđevića, poznatijeg kao Bora Čorba.

"Jutros kad sam čuo tu vijest baš me pogodila. Otišao je Bora, veliki pjesnik, glazbenik i moj prijatelj. Znali smo da je bolestan... Međutim, Bora je već nekoliko puta prošao kroz slično. Nadao sam se da će se i sada izvući. Mnogo će mi nedostajati", rekao je za Kurir

I na Instagramu mu je posvetio objavu.

"Jutros sam čuo da nas je napustio Bora Ðorđević, veliki pjesnik, glazbenik i moj prijatelj. Bora je više puta bio u sličnim situacijama u posljednje vrijeme i uspijevao se izvući. Sada na žalost nije. Ostavio je veliki trag u rock glazbi poeziji. Sućut obitelji i prijateljima", stoji na službenom profilu Bajage i Instruktora.

Posvetio mu pjesmu na beogradskom koncertu

Bajaga i Instruktori za vikend su nastupali na beogradskom Ušću, a pjevač je tijekom koncerta spomenuo i Boru Đorđevića koji se tih dana nalazio u bolnici u Ljubljani. Njih dvojica su zajedno svirali u Ribljoj Čorbi, a kasnije je Bajaga za njega pisao pjesme. 

"Sada jedna pjesma iz doba Riblje Čorbe, pjevamo je za Boru, da pobijedi", rekao je tada Bajaga i zasvirao pjesmu Kad hodaš, koju je Bora otpjevao na albumu Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju iz 1984. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.