Baka Ljubica je hit na TikToku, savjetovala je mlade djevojke: Prvo se pravi luda

Baka Ljubica već je neko vrijeme pravi hit na TikToku. Redovito nasmijava pratitelje svojim videima, a prati ju više od 43 tisuće ljudi. Nedavno je objavila video koji je u samo tri dana skupio skoro 40 tisuća lajkova. Naime, Ljubica je dala svoj savjet svim mladim djevojkama.

"Ne pravi se odmah pametna"

"Ako shvate, bit će sretne. Ako ne shvate, nek rade što hoće", započela je simpatična baka svoj video. "Kad uđeš u brak, ne možeš se odmah praviti pametna", rekla je Ljubica te dodala da žena prvo treba šutjeti i slušati. "Pravi se luda, da ga ne razumiješ", objasnila je. 

@baka.ljubica7

Idealan brak duso ne postoji 🤭

♬ original sound - Baka Ljubica

"Kad prođe malo vremena pa muškarcu nađeš neke cake, e onda si ti ta koja upravlja kako želi i hoće", naglasila je baka Ljubica. "Kad je on ljut, ti uvijek popusti. Tako i ja. Kad vidim da je ljut, ja šutim. E, ali kada on popusti, ja onda nastavim", rekla je Ljubica i izazvala smijeh ljudi koji su se nalazili oko nje. 

Pratitelji oduševljeni njezinim savjetima

"Ovo je pravi life coach", "Pametna žena", "Joj, bako, da sam bar ovo znala prije udaje", "Dobra je taktika", "Baka zna znanje", Ovo su zlata vrijedni savjeti", "Pametna, divna i mudra žena", nizali su se komentari njezinih pratitelja, koji su oduševljeni njezinim pričama i savjetima. 

Baka Ljubica ima i svoj YouTube kanal i Instagram profil

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.