Baka Prase oglasio se nakon smrti 21-godišnje Kristine: Rastali smo se kao prijatelji

Screenshot: Youtube

POPULARNI srpski YouTuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ispričao je svoju stranu priče oko smrti Kristine Đukić.

On je na svom YouTube kanalu objavio video pod naslovom Rastali smo se kao prijatelji..., u kojem u suzama priča o svojoj tragično preminuloj kolegici. Ilića su brojni komentatori nakon Kristinine smrti počeli napadati zbog njihove javne svađe od prije dvije godine, a sada je pročitao poruke koje su razmijenili nakon pomirenja.

"Sada svi pišu da sam ja ubojica, da sam odgovoran za smrt djeteta, jer sam je prozivao i jer smo bili u drami. Svi su odmah uprli prstom u mene. Bili smo posvađani, ali je to bilo prije dvije godine. Naravno da joj je bilo loše i da su je mrzili kada sam je ja prozivao, ali to se sve završilo. Ona je prešla preko toga i zaboravila na sve te je nastavila snimati videa. Želim da ljudi znaju da smo se mi rastali kao prijatelji", rekao je u obraćanju Baka Prase.

Nakon svađe se prvi javio Kristini

"Istina će izaći na vidjelo, kao i pravi razlog njezine smrti. Ja neću biti taj koji će to reći jer to nije moja stvar, to je odluka njezine obitelji", rekao je i dodao da se on prvi javio Kristini nakon njihove javne svađe, a ona je bila skeptična te mu u početku nije vjerovala.

"Naravno, mislila je to jer smo se javno prozivali onda. Bio sam sretan kada sam dobio njezino povjerenje te je počela sa mnom razgovarati kao s prijateljem. Povjerila mi se i ispričala mi sve o svojim problemima. Htio sam da radimo zajedno i da ona ima emisiju", rekao je.

Kaže da nema problema s javnim prozivkama, ali se ne može nositi s tim da ga se naziva ubojicom.

"Ova laž ozbiljno može utjecati na čovjeka. Mislite li vi da meni nije krivo zbog svega, da se ne osjećam djelomično odgovornim za to, da nisam pomislio to, no, hvala Bogu, njezini prijatelji su me nazvali i rekli mi da nisam", kazao je.

Podsjećamo, 21-godišnja YouTuberica i gejmerica tragično je preminula prije tri dana u Beogradu, a vijest o njezinoj smrti potresla je regionalnu javnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.