Balkon ogradili staklenim stijenama i od njega napravili stan. Sad ga iznajmljuju

Foto: Screenshot TikTok

TikTokom se proširila snimka jednog stana u Japanu. 

No riječ je o pomalo neobičnom stanu, odnosno balkonu omeđenom staklenim stijenama koji je pretvoren u stan i sada se iznajmljuje. Susjedi tako mogu vidjeti stanare u bilo koje doba dana - kad se tuširaju, obavljaju nuždu... Stan nema nikakvih zidova ni pregrada. Riječ je o jednom prostoru u kojem se nalaze perilica rublja, štednjak, kada, WC, klima-uređaj i hodnik. 

Pogledajte kako stan izgleda.

@amufi_roompa 【最驚愕!?】 ルムパ史上最も驚愕な物件をご紹介!! The most astonishing property in the history of RoomPa! #RoomPa #ルムパ #渋谷区広尾3丁目 #広尾 #広尾駅 #Short #不動産賃貸 #お部屋探し #ルームツアー #不動産 #引越し #内見 #内見動画 #物件紹介 #apartmentliving #roomtour #tokyo #lifeinjapan #apartmenthunting ♬ Lil Boo Thang - Paul Russell

Ono što je mnogima zapelo za oko jest da ovaj neobičan stan nema krevet pa su mnogi u komentarima ispod videa pitali gdje bi stanari onda trebali spavati. 

"Dakle, samo su pretvorili balkon u stan? Impresioniran sam", "Ovo je srž stambene krize", "Molim vas, tko je dizajnirao ovo?", "Gdje je krevet?", "To što morate proći kroz cijeli stan da operete ruke nakon toaleta je najgora stvar", "Ako imate balkon koji vam ne treba, napravite stan i iznajmljujte ga", "A gdje bi se ovdje moglo spavati?" neki su od komentara ispod videa.

Pročitajte više