Barron Trump radi nešto tužno svaki put kad se s roditeljima mora pojaviti u javnosti

Foto: Guliver Image/Getty Images

BARRON TRUMP imao je samo deset godina kad se njegova obitelj uselila u Bijelu kuću. Danas se taj 14-godišnjak s ocem i majkom mora iseliti iz nje nakon što je Donald Trump izgubio predsjedničke izbore.

Često je pratio roditelje na protokolarnim dužnostima, no bilo je jasno da u tome ne uživa previše. Iako se sa samo dva mjeseca pojavio u showu Opre Winfrey, očito je da mu pozornost ne godi. Svjesna je tog i njegova majka Melania, koja je nakon Trumpove pobjede ostala sa sinom u New Yorku kako bi on završio školu i doživio što manji šok. Prošlog mjeseca njegovo ime se ponovno spominjalo jer je cijela obitelj zaražena koronavirusom.

Embed from Getty Images

"Na jedan način bilo mi je drago što svi prolazimo kroz to u isto vrijeme, mogli smo paziti jedni na druge i biti zajedno. Barron je u međuvremenu negativan", otkrila je Melania, kojoj je Barron jedini sin.

Embed from Getty Images

Iako se o odnosu njegovih roditelja naširoko raspravlja pa se čak spominje da je razvod neminovan nakon poraza na izborima, o Barronu se jako malo zna. Za to je zaslužna Melania koja protekle četiri godine pazi na privatnost svog sina.

Stručnjak za govor tijela i psiholog Bruce Durham obratio je pažnju na Barrona u javnim prilikama.

"Mislim da je istodobno slatko i tužno to što Barron uvijek gleda u pod. Mora da je teško biti mlada osoba u toj poziciji. Kako je Trump toliko fokusiran na sebe i nema vremena za druge, vjerojatno nije pomogao svom sinu oko samopouzdanja pred kamerama. Ovo je slično njegovom odnosu s Melanijom, koju uvijek usmjerava kamo on želi, kao da povlači bespomoćnog psića na uzici", dodao je.

Embed from Getty Images

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.