BB Duško: Nemeš se ne boji mame, shvatio je da je pametan i lijep pa je ostavio Marijanu



DUŠKO BOGDANOVIĆ, poznatiji kao Dule iz regionalnog Big Brothera dane nakon izlaska na slobodu provodi odmarajući se s obitelji. "Ja sam htio ostati još par dana u Beogradu sa ženom i kćeri kod rođakinje, ali moja žena nije htjela. Ona je htjela da idemo kući. Super mi je otkako sam slobodan", kaže Dule.

Na pitanje bi li se opet vratio u Big Brother kuću, odgovara: "Ne bih odmah, možda nakon nekog vremena. Ja sam jako vezan za svoju Radojku i to je puno vremena. Možda bih se na pedeset dana vratio", kaže Duško te dodaje kako ne žali što nije osvojio 104.700 eura iako priča: "Ja nemam internet, ali ovaj moj prijatelj što je sad došao iz Njemačke ima i on mi kaže, a i drugi prijatelji mi kažu da se pričalo o nekoj prevari. Ja i Horvat smo imali pred kraj najviše glasova, ali je pobijedila Marijana. Ne znam što je to bilo i je li to istina, ali neću se žaliti, što bih se imao žaliti", priča Duško.

Finalista Velikog Brata pitali smo da li onda žali zbog nekih svojih postupaka u kući, a on kaže: "Moja Radojka sve je gledala, a i još par prijatelja i svi kažu da sam bio dobar. Nitko mi ništa ne zamjera. Kćer i žena moja sretni su što sam se vratio kući, ali svi žale što ja nisam pobjednik". Na pitanje s kim se sprijateljio najviše, odgovara: "Horvat mi je na prvom mjestu, a Soraja na drugom. Tako sam ih svrstao. Dogovorili smo se i oni me sad trebaju doći posjetiti da vide gdje ja živim i tako, a onda ću ja kasnije ići kod njih. Sad prvo moram izvaditi putovnicu".



Na pitanje kako komentira odnose Marijane i Nemeša te njihov naprasni prekid veze, Duško kaže: "Nemeš se ne boji mame, nije on zato prekinuo s Marijanom. On je shvatio da je zgodan, mlad, lijep i pametan te je raskinuo vezu s udanom ženom. Ja se nisam nikad odobravao tu vezu, to sam mu i rekao. Njegovi roditelji bi mi trebali biti zahvalni što sam mu govorio da mu to ne treba u životu", zaključio je Duško.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.