BB Duško rekao Slavici da je ljepša nego jučer pa izazvao smijeh sustanara

NAKON doručka ukućani su nastavili sa prepričavanjem događaja s Koloseuma, a razmišljali su o tome trebaju li dati više od sebe u igricama. Slavica je odlučila krenuti ranije sa spremanjem ručka u luksuznoj kući, a Bojana joj je u kuhinji pravila društvo. Raspravljale su o kalorijama, a Bojana je pričala što sve o tome kako se hrani kao sportašica. Na "smetlištu" ukućani su pričali o Koloseumu, a Soraja je objasnila Horvatu što je najvažnije za kapetana "smetlišta" te na što treba obratiti pozornost.

Ema je potom objasnila Horvatu da je on bio najbrži u Koloseumu jer nema problema sa velikom stražnjicom, čemu su se nasmijali svi sustanari. Horvat i Nirmal zajedno su otišli u posjetu svojim prijateljima iz luksuzne kuće i sa Marijanom i Tamarom u dvorištu komentirali kaosu jučer imali prijenos Draganine posjete. Poslije je Horvat sa Draganom i Emom na "smetlištu" odmarao. Dragana se ponudila Emi da je našminka, oboji joj kosu i tako pokaže svoje umijeće. U luksuznom dijelu kuće, ukućani su u dnevnoj sobi pili kavu i pričali o sportskom duhu i adrenalinu.

Slavica je otišla na "smetlište" kako bi pripremila ručak što joj je u okviru zadatka koji joj je Džord tražio u njegovoj otrovnoj strelici. Dragana je odlučila da joj pomogne oprati suđe, a ukućani luksuzne kuće na televiziji gledali su njezin boravak na "smetlištu". Vedri i simpatični Duško dao je Slavici kompliment rekavši joj da je ljepša nego jučer, a time je izazvao smijeh i ovacije sustanara. Nirmal i Horvat ostalim ukućanima "smetlišta" ispričali su sve novosti iz luksuzne kuće te im rekli da im Tamara danas izgleda najsvježije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.