BB Goran još nije dobio novac od realityja: "Željeli su kruha i igara, ali bez honorara? Neće moći"

Foto: Facebook

DOK SE natjecao u regionalnoj verziji Big Brothera Goran Todić imao je popriličnu količinu fanova, a slavu je potom odlučio zadržati i sudjelovanjem u popularnom srpskom showu Parovi.

No za razliku od Velikog Brata, Gogo Base se Parovima prilično razočarao - tvrdi naime da mu je produkcija već dulje vrijeme dužna honorar. Budući da je potpuno izgubio strpljenje, svoju je priču objavio u medijima.

"Ja sam Goran Todić, Gogo Base, niskoletač presretač, osnivač modernog padobranstva na ovim prostorima, bivši tjelohranitelj poznatih ali i glumac po vokaciji. Volim se igrati. Volim i stjecati nova iskustva jer svakoj osobi to obogaćuje život. Zato sam ušao u zabavno-humoristički show program Parovi. Ušao sam u program i na traženje tisuća svojih fanova koji su me vjerno pratili još u prethodnom realityju. Jesma li htio i zaraditi nešto od ulaska u program, jer od novaca se živi? Naravno! Ja sam u Parovima bio od sredine ožujka do sredine travnja. Mjesec dana sam živio Parove, radio za Parove, dizao gledanost Parovima koji su se tada počeli gledati i u državama u kojima do tada nisu bili gledani, npr. u Hrvatskoj. Za svaki rad čovjek treba biti i plaćen. Jesam li ja za rad u Parovima isplaćen? NISAM. Ni jedne novčanice.  Zato mogu reći, bar iz osobnog iskustva, HAPPY TV NE ISPLAĆUJE honorare. Dao sam produkciji priliku, pristojno sam čekao, ali budući da je sada već srpanj, program danas završava finalnom emisijom, mislim da je vrijeme koje sam im dao bilo dovoljno, i predugo. Zato se sada obraćam javno produkciji Happy TV i pitam gdje su moji novci? Željeli su kruha i igara, ali bez honorara takmičarima? Neće moći. S očekivanjem da će moj rad biti isplaćen, lijep pozdrav, Gogo Base”, napisao je bivši bigbrotherovac za Operu 17.

Produkcija showa zasad se nije oglasila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.