BB Horvat jedini se ne boji večerašnjeg ispadanja, raduje se tjednoj kupnji

DRAGANA je tijekom subote navečer provela mnogo vremena u ispovjedaonici Big Brothera zbog čega je pobudila velike sumnje kod drugih ukućana. Soraja, Nirmal i Horvat razgovarali su o tome kako se šuljala kućom i potajice ušla u ispovjedaonicu da razgovara s Velikim Bratom.

Nemeš zbog toga vjeruje da će ona u nedjelju navečer napustiti kuću. Kako su stanari u kući izgubili na zadatku od stanara otpada, njihov budžet je znatno smanjen pa pomno planiraju listu za kupnju namirnica. Imaju problema s postizanjem dogovora jer su napeti zbog smanjenog budžeta, a svatko ima svoje prohtjeve.



Stanari imaju novi zadatak, večeras će svi pjevati "Znam taj smešak" prije ispadanja

Kako je većina stanara loše volje, Veliki Brat ih je odlučio oraspoložiti. Dao im je novi zadatak pa svi do večeri moraju naučiti svoje strofe Nemeševe pjesme "Znam taj smešak". Svi su oduševljeni zbog toga, a Nemeš posebno.


Horvat se ne boji ispadanja, veseli se tjednoj kupnji

Stanari otpada polako se pripremaju za večerašnje ispadanje - Dragana, Soraja, Ema, Duško, Nirmal, Horvat i Džordž nemaju imunitet pa će netko od njih morati napustiti reality. Zbog toga se osjećaju napetosti na otpadu. 



Za razliku od njih, Horvat se ni najmanje ne brine oko toga te misli da i ako upadne u "paklenu trojku" neće biti onaj koji će show napustiti nakon 28 dana. Uz to je i vrlo dobro raspoložen jer su osvojili veliki tjedni budžet pa sad mogu luksuzno živjeti sljedećih tjedan dana iako su na otpadu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.