BB Nemeš tvrdi da je dao otkaz na spektakularan način: "Bahatost ne toleriram"

Screenshot: YouTube

NIKOLA NEMEŠEVIĆ, javnosti poznatiji kao Nemeš, iznenadio je javnost objavivši video na svom YouTube kanalu u kojem tvrdi kao je dao otkaz na radiju na kojem je dosad radio. Odjeven u bijelu majicu na kojoj piše "Dajem otkaz", pjevač i bivši kandidat reality showa "Big Brother" snimao se kako hoda zgradom radija dok ga u stopu prate trubači uz pjesmu i konfete.

"Jučer je vlasnica firme u kojoj radim bila nevjerojatno gruba prema mojim dragim kolegama i meni zbog jednog malog propusta koji smo imali i to nije izoliran slučaj. Ja bahatost ne toleriram i neću raditi s ljudima koji misle da, samo zato što nekoga plaćaju, mogu ga vrijeđati i ponižavati, pa sam odlučio da ovo više nije za mene i da ću se od danas maksimalno posvetiti muzici", rekao je na početku videa nakon čega je otkopčao trenirku, pokazao natpis na majici te pozvao svirače uzvikom: "Juriš!".

Nemeš je uz glazbeni pratnju upadao u prostorije tvrtke, vikao i likovao hodnicima, tvrdeći kako je ovo konačan kraj njegova posla na tom mjestu.

Uz to, na društvenim mrežama obratio se obožavateljima i kolegama s objašnjenjem zašto je to učinio i to baš na takav način.

"Moji najbliži uopće nisu oduševljeni mojom jutrašnjom smicalicom. Em opet radim cirkus, em sam dupetom zatvorio vrata. Istina je da moje pjesme više nikada neće biti emitirane na jedina dva radija koja su ih vrtjela stalno. Imao sam u dan točnu plaću, solidno veću od prosječne srpske, za manje od pola radnog vremena.
Uzimao slobodan dan kad god sam htio. Na mene do prekjučer nikad nije podigla glas, a čak me ni sada nije izvrijeđala", otkrio je Nemeš te u nastavku objasnio u čemu je bio problem, ako je dosad uživao prilično dobar tretman na poslu.

"Ali sam se naslušao vrištanja i iživljavanja nad mojim kolegama i kolegicama. Do mjere vrijeđanja njihove nerođene djece i pokojnih roditelja. I jutros sam jednostavno puk'o", napisao je.

Također, Nemeš je objasnio kako nije htio nikome nanijeti štetu i da je kaos koji je napravio na radiju mogao biti puno gori.

"Ovi moji isti roditelji koji sada brinu da sam sebi ovim nanio štetu, u djetinjstvu su me učili da se suprotstavim nasilnicima čak i onda kad ne maltretiraju mene, nego druge. A radeći za nekoga, ja mu donosim novce, jedino sredstvo koje mu daje moć da bude upravo to – nasilnik. Da sam htio, mogao sam na 101 način firmi napraviti kaos. Nisam niti ću. Nisam nikome nanio nikakvu štetu. Ako moje konfete, moji trubači i moje penjanje na stol makar jednoj osobi koja pogledao video daju vjetar u leđa da skupi muda i poslodavcu nasilniku kaže "Dosta!", onda nisam za džabe glumio budalu. A to je poanta", zaključio je pjevač.

Njegovi obožavatelji oduševljeni su videom, a u komentarima su mu čestitali na odvažnosti i navodnoj novoj stranici, ističući kako je to napravio sa stilom. "Svaka čast! Tako se daje otkaz", Nema dalje. Ovako nešto bih mogla i ja uskoro napraviti", "Popravilo mi je dan", pisali su mu ispod videa na YouTubeu.

Podsjećamo,  Nemeš i Marijana Čvrljak bili u najveće reality zvijezde u regiji 2011. godine. Njih dvoje su se zaljubili u Big Brotheru u vrijeme kada je Marijana bila udana žena, a njihov seks pred kamerama šokirao je cijeli Balkan. Burna ljubavna veza se završila na dan finala Big Brothera, kada je Nemeš ostavio Marijanu pred milijunima gledatelja i nazvao je najvećom glumicom u cijelom showu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.