BB Soraja nova kapetanica; Marijana: Želim ostati čovjek u ovom showu, i ja imam svoj obraz



TIJEKOM prijepodneva u Big Brother kući Marijana i Nikola su počeli raspravu o tome zašto se ona na njega ljuti. On joj je rekao da zna o čemu se radi, a ona mu je odgovorila da misli da ga nije ničime uvrijedila. Nikola kaže da Marijana stalno ima nekoga sa strane, kao u situaciji sa Vladom. Smeta mu kad mu netko priča iza leđa te njeni komentari. Marijana je komentirala i kako joj je cilj u Big Brother kući ostati čovjek te da i ona ima svoj obraz.

Nirmal odsutao nakon što je Soraja dobila pauzu za WC, a on nije

Nakon nekog vremena Veliki Brat je rekao Soraji da može iskoristiti svojih pet minuta pauze da ode na WC. Nakon što se vratila pod kutiju, ustao je Nirmal i žalio se kako je on već 40 sati u kutiji, a sad se odjednom uvode nova pravila pa Soraja smije na WC, a on ne. Pitao se čemu sve to, jer ovo je valjda test izdržljivosti. Dodao je kako ne želi urinirati u bocu, bez obzira što je muško te da ga koljena bole od boravka pod kutijom.

Naposljetku je odustao od izazova i odlučio ići leći u krevet te prepustio pobjedu Soraji. Time joj je dao tjedni imunitet i titulu kapetanice kuće. Soraja je rekla kako joj je drago što je pobijedila, ali da joj je žao što su Nirmal i Horvat ispali na takav način. Dodala je i kako se super osjeća unatoč napornom zadatku. Nakon što je izašla iz ispovjedaonice, otišla je spavati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.