Bebe Rexha izazvala kritike: Kosovo, Makedonija i Crna Gora za mene su Albanija

Foto: Instagram

Pjevačica Bebe Rexha izazvala je niz reakcija objavom na Instagramu. Objavila je fotke s odmora u Sjevernoj Makedoniji i u opisu objave napisala: "Nakon 12 godina, vratila sam se u rodni grad mog oca, u Debar. Ponovno uspostavljanje veze s korijenima i obitelji bilo je duboko emotivno."

"Posjet grobu mojeg djeda bio je posebno značajan jer nisam mogla prisustvovati njegovom sprovodu dok sam bila na turneji. Obitelj mi znači sve i ovo putovanje podsjetilo me na važnost naših veza", dodala je.

Reagirala na brojne kritike

Zatim se u komentarima nadovezala te poručila da su Kosovo, Sjeverna Makedonija, Crna Gora za nju Albanija. Nakon ove izjave mnogi pratitelji poručili su joj da bi trebala naučiti gdje se nalazi rodna kuća njezinog oca i da je uvredljivo reći da je to sve njezina Albanija.

Pjevačica je zatim odlučila reagirati na Instagram storyju. "Albanci su se suočili s nametnutim državnim granicama, razdvajajući ljude iste krvi i nacije u različitim zemljama. Međutim, kada pomislim na Albance, državne granice mi malo znače. Mislim na naš lijepi jezik, našu tradiciju, glazbu i ples te mnogo drugih zajedničkih elemenata koji se ne mogu izolirati granicama", napisala je.

"Jako sam zaljubljena u svoje korijene, ponosna sam što sam Albanka i ponosna na svakog Albanca koji još živi na ovim prostorima, kao i na mnoge druge koji žive u Americi, Europi i dalje. Svijete, volim vas sve", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.