Beckham pozirao bez majice, obožavateljice pišu: "Najbolje da se uopće ne oblačiš"

Foto: Instagram

David Beckham na Instagramu se pohvalio fotografijom iz teretane. Pozirao je bez majice, samo u kratkim hlačama i tenisicama.

"Moja supruga je rekla da je moja narančasta majica bila presvijetla pa sam je skinuo. Victoria, iako osuđuješ moju odjeću za vježbanje, znam da je zapravo voliš", našalio se Beckham u opisu fotografije koja je skupila gotovo 800 tisuća lajkova.

U komentarima su se odmah javile brojne obožavateljice.

"Hvala ti na ovome, Victoria", "Da, ovo nije dobra boja majice. Najbolje je da ju ne oblačiš ponovo", "I dalje si nogometaš s najviše stila", "Žena je uvijek u pravu, puno ti je bolje ovako", "Izgledaš predobro", neki su od komentara.

Ranije se pohvalio kako vježba bez majice

Prije nekoliko mjeseci David je objavio snimku na kojoj vježba bez majice. Pokazao je dio svog napornog treninga, a fanovima su tada za oko zapeli njegovi trbušnjaci, kao i brojne tetovaže na tijelu.

"Ti si poput vina, s godinama sve bolji", "Uvijek si snažan", "Ovo mi je uljepšalo dan", "Ne želim da moja žena ovo vidi", pisali su mu.

Davidove snimke iz teretane često objavljuje i njegova supruga Victoria. Jednom prilikom objavila je fotografiju Davida kako popravlja televizor u donjem rublju. Zbog te se fotografije javio i Samsung sa svog službenog Instagram profila i ostavio šaljiv komentar: "Izjava o odricanju od odgovornosti: ne dolaze svi naši televizori s ovim električarom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.