Beckhamovi, J. Lo, Dua Lipa... Pogledajte kako su slavni dočekali Novu godinu

Foto: Instagram

OBITELJSKA druženja, plesanje na otvorenom, ali i privatni tulumi - sve su to opcije koje su ljudi diljem svijeta izabrali za doček nove 2023. godine. Ovakve su vrste zabava odabrale i brojne slavne osobe, od kojih su mnoge dijelile svoje intimne trenutke s pratiteljima na društvenim mrežama. U nastavku možete pogledati kako su izgledale proslave nekih od njih.

Jennifer Lopez s koktelom u ruci, Heidi Klum sa suprugom u kupaćem

"Sretna Nova godina", napisala je 53-godišnja Jennifer Lopez u opisu videa koji je objavila na Instagramu u novogodišnjoj noći. Ona je snimila sebe kako pije koktel sa slavljeničkim naočalama na kojima piše 2023. Za doček je odjenula crvenu haljinu s dubokim dekolteom.

Nekadašnja manekenka Heidi Klum i njen suprug Tom Kaulitz novogodišnju noć odlučili su provesti u nešto intimnijem izdanju u Aspenu. Klum je u subotu na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi njihov poljubac u kadi na otvorenom, dok je njegova ruka na njenoj stražnjici. Poznati par nosio je šarene šeširiće.

Jennifer Aniston podijelila trenutke s prijateljima, The Rock znojan u teretani

Jennifer Aniston sa svojim je pratiteljima podijelila videozapis kojim je prikazala neke od trenutaka s prijateljima i ljubimcima u prošloj godini. U opisu objave napisala je kako je zahvalna i spremna za 2023. i čestitala svima novu godinu.

Ryan Reynolds pozirao je u sivom odijelu ispred božićnog drvca, a The Rock je odlučio imati potpuno drugačiju novogodišnju noć od većine na Instagramu pa je pokazao kako trenira u teretani u majici mokroj od znoja.

Jonathan Bailey na Maldivima, John Legend sa suprugom i djecom na plaži

Zvijezda Bridgertona Jonathan Bailey pokazao je kako uživa i slavi Novu godinu na Maldivima objavivši fotku sebe kako skače i rukama hvata noge u kupaćem na plaži, dok se u pozadini može vidjeti zalazak sunca.

Chrissy Teigen i John Legend također su odlučili dočekati Novu godinu u tropskoj atmosferi. Pokazali su kako uživaju na neimenovanoj plaži sa svojom djecom: šestogodišnjom kćerkicom Lunom Simone i četverogodišnjim sinom Milesom Theodoreom.

Dua Lipa u svjetlucavoj haljini, Selena Gomez plesala s prijateljima

Dua Lipa objavila je niz fotki i videozapisa na kojima se može vidjeti kako je pozirala u svjetlucavoj haljini i roza čizmama. Selena Gomez podijelila je trenutke s prijateljima, kako plešu na plaži i gledaju vatromete.

Beckhamovi u obiteljskoj atmosferi, Kendall i Kylie Jenner na zimskom odmoru

Victoria i David Beckham novu su godinu dočekali sa svojom djecom Romeom (19), Cruzom (17) i Harper (10). Najstariji sin Brooklyn (23) nije bio s njima, ali mama i tata su mu poručili kako ga vole i da im nedostaje.

Kendall i Kylie Jenner u novu su godinu ušle provodeći se na zimskom odmorom u Aspenu, gdje su im se pridružili i Justin i Hailey Bieber. Kylie je podijelila fotke u svečanom crnom kombinezonu, dok je Kendall pozirala na snijegu.