Beckhamovi u reklami rekreirali urnebesnu scenu iz dokumentarca, fanovi oduševljeni

Screenshot: YouTube

David i Victoria Beckham snimili su reklamu za Uber Eats, online platformu za naručivanje i dostavu hrane. U toj su reklami rekreirali urnebesnu scenu iz Netflixove dokumentarne serije Beckham, koja je vrlo brzo nakon emitiranja postala hit na društvenim mrežama.

"Budi iskrena"

Naime, u reklami Victoria nosi majicu na kojoj je natpis: "Moj tata je imao Rolls-Roycea." Tijekom reklame Beckhamovi prave niz smiješnih gafova dok najavljuju svoju novu reklamu za Super Bowl s Jennifer Aniston. Obraćajući se u kameru, Victoria kaže: "David i ja ćemo biti u maloj reklami", da bi se David pojavio iza zida i prekinuo je: "Budi iskrena." Ona zatim kaže: "Jesam!"

Victoria na kraju kaže gledateljima: "OK, to je velika reklama", a David doda: "Reci im tijekom čega je." Nakon nekoliko trenutaka lažnog prepucavanja, njih dvoje se slažu da je reklama tijekom "velike bejzbolske utakmice" zvane "Hockey Bowl".

"Oh, i reci im o Jessici Aniston", David kaže Victoriji, koja odmah kaže u kameru: "Jessica Aniston će također biti u njoj." Victoria je čak ostala posvećena glumi pa je na svom Instagramu napisala: "Prije nego što zaboravim, David i ja smo snimili nešto za Hockey Bowl. Jedva čekamo da vidite. Oh, i Jessica Aniston će biti u tome."

Urnebesna scena iz Netflixove serije o Beckhamu

Podsjećamo, u dokumentarcu o životu slavnog nogometaša Victoria je izjavila da je njena obitelj dio - radničke klase. Kad je čuo što je izgovorila pred kamerama, David je provirio kroz vrata i poručio joj: "Budi iskrena. Kojim autom te tata vozio u školu?" Victoria se na to zbunila te pokušala izbjeći odgovor. "Nije to tako jednostavno, ovisi to... Iskrena sam", ponavljala je.

"Samo reci, kojim autom?" uporan je bio David. "U 80-ima je moj tata imao Rolls-Royce", rekla je zatim Victoria pokušavajući objasniti dalje. "Hvala ti", poručio joj je na to David i povukao se iz prostorije. Scena je postala hit na društvenim mrežama i nasmijala mnoge.

@megjepson Tories trying to relate to working class people for the ✨aesthetics✨ #beckham #workingclass #netflix ♬ original sound - meg jepson

Pročitajte više