VIDEO Bella Hadid je pokazavši bradavice na reviji Victoria´s Secreta osigurala da svi pričaju o njoj

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON što je Gigi Hadid ostala bez vize i nije mogla sudjelovati na reviji Victoria's Secreta u Mercedes Benz Areni u Šangaju, bilo je jasno da će zvijezda večeri biti njena mlađa sestra Bella. Za razliku od lani kad je prilično ukočeno hodala pistom i imala neugodan susret s bivšim dečkom The Weekndom, manekenka punog imena Isabella Khair Hadid ove je godine bila mnogo opuštenija. Neki će reći i preopuštena jer je u jednom trenu podignula ruke i pokazala obje bradavice.

S obzirom na to da je time osigurala da se o njoj piše više nego o ijednoj anđelici sa sinoćnje revije, jasno je da je ona ta koja se zadnja smije.

Bella je s godinama postala ime koje svi izvlače kad govore o privilegiranoj zlatnoj mladeži. Naime, prilično je upitno bi li Bella bila tu gdje je da joj otac nije imućni (i kontroverzni) poduzetnik, a mama slavna manekenka.

Dodatni zamah tim tvrdnjama pružaju i Belline stare fotografije, s kojih je očito da bez pomoći plastičnog kirurga ne bi izgledala ovako kako izgleda danas.

Fotke stare sedam godina pokazuju da je u tinejdžerskim godinama imala nešto veći nos, manja usta i malo drugačije crte lica. Sljedeći put kad se pojavila na crvenom tepihu bilo je jasno da se malo popravila, a jedan njen neimenovani prijatelj rekao je da je "uzela tatinu kreditnu karticu, otišla kod kirurga i vratila se kao druga osoba". 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Bellu Hadid, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Bella Hadid.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.