Bella Hadid uživala na plaži s prijateljima, bila je nasmijana i bez šminke

Foto: Profimedia

Fotografi su nedavno snimili manekenku Bellu Hadid na plaži u Malibuu, gdje se zabavljala s prijateljima. Odabrala je svjetložuti bikini i prirodan izgled, bez šminke. Cijelo vrijeme bila je nasmijana i dobro raspoložena.

Ima novog dečka

Nedavno je otkriveno da Bella ima novog dečka, profesionalnog jahača Adana Banuelosa. Adan je otkrio da se Bella svako jutro budila u pola tri kako bi mu pripremila doručak prije njegovih natjecanja. "Izuzetno je predana, pozitivna i ljubazna prema svima koje sretne. Pomagala je s konjima i sličnim zadacima, što je zaista impresivno", izjavio je Adan.

"Toliko sam sretan. Ova mlada dama je jedna od najljubaznijih, najtoplijih i najdivnijih osoba koje sam ikada upoznao...", dodao je, ističući da se njena unutarnja ljepota ne može mjeriti s vanjskim izgledom, prenosi Daily Mail.

Bella je prošle godine pauzirala manekensku karijeru zbog lajmske bolesti, no nedavno se vratila poslu.

Poznata po svojim propalestinskim stavovima

Podsjetimo, Bella Hadid nedavno je postala zaštitno lice nove kampanje za adidasov model tenisica SL 72, dizajniranih za Olimpijske igre u Münchenu 1972. Na tim igrama palestinska teroristička skupina Black September otela je i ubila izraelske sportaše i trenere.

Bellini javni propalestinski stavovi izazvali su reakcije židovskih skupina, koje su se pobunile zbog njezinog angažmana u kampanji. Adidas se odmah ispričao, poručivši da nije bilo namjere te da će revidirati kampanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.