Ben Affleck se oglasio nakon glasina da se viđa s kćeri Roberta Kennedyja Jr.-a

Foto: EPA/Instagram

Već neko vrijeme kruže glasine da je 52-godišnji Ben Affleck u vezi s 36-godišnjom kćeri Roberta Kennedyja Jr.-a, Kathleen Alexandrom Kennedy, poznatom i kao Kick Kennedy. Naime, nedavno je izvor za američki Page Six naveo da su Ben i Kick viđeni u Polo Loungeu hotela Beverly Hills, ali i da su viđeni kako se druže na drugim popularnim mjestima u Los Angelesu. 

Sada se glumčeva glasnogovornica oglasila te jednostavno i kratko rekla da "glasine nisu istinite", prenosi Unilad. 

Tko je Kick Kennedy?

Kći Roberta Kennedyja Jr.-a i njegove prve supruge Emily Ruth Black u prošlosti se povezivalo s milijarderom Matthewom Mellonom, koji je 2018. preminuo u hotelskoj sobi, nakon borbe s ovisnošću. Inače, Kick je glumica, no privatni život čuva dalje od očiju javnosti te nije poznato koliko je bliska s Affleckom. 

Podsjećamo, ubrzo nakon što je objavljeno da se Affleck i Jennifer Lopez razvode, paparazzi su snimili nepoznatu ženu kako automobilom dolazi ispred njegovog unajmljenog doma. Glumac je razgovarao s tajanstvenom damom, no tko je ona, još uvijek nije otkriveno. 

Viđen je sretan sa svojim sinovima

Nedavno je poznati glumac viđen u šetnji Los Angelesom sa svojom djecom Samuelom i Finom. Uputili su se u slastičarnicu u Brentwoodu, a 52-godišnji glumac nije skidao osmijeh s lica. Osim njih, Ben i njegova bivša supruga Jennifer Garner imaju i kćer Violet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.