Beogradski bend koji obožavaju Hrvatice najavio koncert u Areni Zagreb

Foto: Press

Beogradska grupa koju Hrvatice obožavaju, Lexington band, najavila je svoj najveći koncert u Hrvatskoj do sada. Jedna od najtraženijih grupa u regiji nastupit će po prvi put u zagrebačkoj Areni 22. veljače 2025. godine u sklopu slavljeničke regionalne turneje Dođi ove noći, koja nosi naziv po njihovom velikom hitu i kojom obilježavaju jubilarnih 20 godina na glazbenoj sceni.

"Moram priznati da na naše veliko zadovoljstvo i sreću jedva čekam da se dogodi zagrebačka Arena. Grupa Lexington i naša publika, jedna nezaboravna noć", rekao je frontmen benda Bojan Vasković u eteru Extra FM-a. Lexington ima i duet s Aleksandrom Prijović koja je u Areni Zagreb svirala pet večeri.

Dvije večeri zaredom svirali u areni u Beogradu

Lexington je u ožujku ove godine dvije večeri zaredom zabavljao rasprodanu Beogradsku arenu, a brojni i danas pamte njihovu noć pod zvijezdama na stadionu Tašmajdan 2017. godine.

"Kada smo na pozornici, to je kao kada sportaši ostavljaju srce na terenu. Hvala Bogu što imamo publiku diljem regije, pa i svijeta, i baš smo sretni radi toga. Volim reći da imamo najbolju publiku na svijetu. Kada smo proteklih mjeseci imali ankete na društvenim mrežama, pitali publiku u koji grad da dođemo, ljudi su najviše tražili Zagreb", otkrio je frontmen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.