Besplatan program vjernosti koji osigurava zabavno iskustvo i super pogodnosti

Foto: Press

Jeste li čuli za loyalty program namijenjen klijentima OTP banke? Ako niste, onda je pravi trenutak da se upoznate s OTPeticom, jedinstvenim i potpuno besplatnim programom vjernosti u kojem rješavanjem zabavnih izazova skupljate bodove i kasnije ih mijenjate za vrijedne nagrade. Registracija i sudjelovanje je potpuno besplatno, a nagrade brojnih partnera dostupne su u više kategorija tako da svatko može pronaći nešto za sebe. Od sporta do kulture, opremanja doma do zabave – sve što vam treba nalazi se u ponudi raznovrsnih partnera programa.

Popis partnera je svakim danom sve veći, trenutno ih je 50

Oni upoznati s OTPeticom dobro znaju da se iz godine u godinu širi popis partnera čije nagrade možete osvojiti kroz ovaj program. Tako će ljubitelje sedme umjetnosti razveseliti što su partneri programa Blitz-CineStar i Pickbox, a ako više volite ići u kazalište ili na koncert tu su HNK Split, HNK Zadar ili Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski. Za lakše putovanje ili dostavu hrane među partnerima programa možete naći Flixbus i Wolt, a za jeftiniji shopping tu su dm, eKupi, Tommy, Ghetaldus Optika, Sport&Moda, Sport Vision, Buzz ili Prima. U OTPetici je trenutno 50 partnera, među kojima su i A1, HEP Opskrba, Oryx Rent a Car,  Auto Zubak, Auto Hrvatska Automobili, Lonci & Poklopci i mnogi drugi. Kategorije prema kojima se nagrade mogu pretraživati unutar aplikacije su: zabava i sport, sve za dom, hrana i piće, elektronička oprema, bonovi i popusti te nagrade OTP banke.

Ovaj program vjernosti dostupan je svim klijentima OTP banke, a proces prijave jednim klikom putem Internet ili mobilnog bankarstva je vrlo jednostavan, baš kao i sam program.

Jednostavno skupljajte bodove i uživajte u pogodnostima

Tek nekoliko minuta dnevno u OTPetici dovoljno je da bodove pretvorite u nagrade i pametno iskoristite pogodnosti za sebe, svoju obitelj ili dom.

Do bodova u OTPetici nije teško doći, a za pomoć uvijek možete zamoliti i druge. Zajedno rješavajte kvizove, razne izazove, redovito koristite različite usluge banke ili si međusobno sherajte bodove. Tako je – s bodovima uvijek možete iznenaditi prijatelje korisnike programa kako biste zajedno uživali u atraktivnim nagradama! Mala napomena, bodove možete dijeliti samo s onima koji su također korisnici programa OTPetica.

Više informacija o samom programu možete pronaći ovdje, a za dodatna pitanja OTP banka stoji na raspolaganju putem maila otpetica@otpbanka.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.