Beyonce na novom albumu opjevala Jay-Z-jevu nevjeru: Ne treba nam prihvaćanje svijeta

Foto: EPA

JEDNA od najpopularnijih svjetskih pjevačica Beyonce objavila je sedmi studijski album naziva Renaissance, koji je procurio u javnost dva dana prije planiranog izlaska. U nizu pjesama popularna pjevačica spominje 21-godišnji odnos sa suprugom i reperom Jay-Z-jem dok pjeva da "nitko nije savršen" te da im "ne treba prihvaćanje svijeta".

Glazbena zvijezda prvi put je javno progovorila o nevjeri supruga u svom vizualnom albumu Lemonade iz 2016. spominjući drugu ženu kao "Becky s dobrom kosom". Sljedeće se godine Jay-Z osvrnuo na skandal tvrdeći da je njegov način preživljavanja rezultirao emocionalnom zatvorenošću te na kraju nevjerom.

"Ne treba nam prihvaćanje svijeta. Prestrogi su prema meni, prestrogi su prema tebi", pjeva sada Beyonce u pjesmi Plastic on the Sofa o konstantnoj medijskoj pozornosti usmjerenoj na odnos nje i Jay-Z-ja. "Znam da ne možeš a da ne budeš onakav kakav jesi kraj mene i znam da nitko nije savršen pa ću te pustiti da budeš", nastavlja u pjesmi, prenosi Daily Mail.

Pjevačica je, po svemu sudeći, uvjerena da Jay-Z neće ponoviti svoje problematično ponašanje pa tako pjeva: "Ja sam broj jedan, ja sam jedina." 

"Nemoj gubiti vrijeme pokušavajući se natjecati sa mnom. Nitko drugi na ovom svijetu ne može razmišljati kao ja. Uvrnuta sam, proturječi mi, drži ga ovisnim", glasi još jedan stih pjesme s novoga albuma.

Dotaknula se i skandala između svoje sestre Solange i Jay-Z-ja

Beyonce se također dotaknula skandala iz 2014. čiji su glavni akteri bili Jay-Z i njezina sestra Solange. Naime, te je godine Solange snimljena kako napada Jay-Z-ja u liftu na Met Gali, a Beyonce i Jay-Z tada su objavili zajedničku izjavu u kojoj su naglasili da je to "privatna obiteljska stvar".

Međutim, kasnije tijekom godine spomenula je u remiksu svoje pjesme Flawless: "Mogli bismo ići okolo i dobiti dobru karmu, ali ne. Eskaliramo, poput dizala. Naravno, nekada se dogode sranja kada je milijarda dolara u liftu."

Čini se da se sada opet osvrnula na skandal u novom singlu Cozy pjevajući: "Ona je bog, ona je heroj, preživjela je sve što je prošla, samouvjerena i smrtonosna." "Mogu li ti predložiti da se ne zajebavaš s mojom sestrom...", pjeva dalje Beyonce.

Novi album Renaissance dobio je pohvale kritike, a nakon objave albuma Beyonce je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj u metaliksrebrnoj haljini jednom rukom drži dekolte sjedeći ispod disko-kugle. Zahvalila je pritom svojim obožavateljima što su se udružili i čekali da čuju novi album na službeni datum objavljivanja iako je procurio dva dana ranije.

"Album je procurio, a vi ste zapravo svi čekali pravo vrijeme izdavanja kako biste svi zajedno mogli uživati u njemu. Nikada nisam vidjela ništa slično", napisala je Beyonce na svom Instagram profilu. Renaissance je prvi solo album ove popularne pjevačice u šest godina, od izdanja Lemonade iz 2016. godine.