Bez šminke i fotošopa: Blogerica pokazala kako grudi zaista izgledaju u trudnoći

Foto: Instagram

MANEKENKA i blogerica poznata pod imenom Belle Lucia oduševila je korisnike Instagrama trudničkim fotografijama u kupaćem kostimu na kojima se na njenim grudima ističu žile. Dok većina žena prilikom trudnoće prikriva takve simptome, 24-godišnjakinja ih je ponosno pokazala.

"Još tjedan dana do trećeg tromjesečja trudnoće. Ležerno u sebi nosim bebu od 37 cm. P.S. znam da mi se vide vene na grudima. To se događa zato što se volumen krvi povećava za 50% u trudnoći i nakon trudnoće se vraćaju na staro", objasnila je u opisu fotografije koja je prikupila gotovo 100 tisuća lajkova.

Na njenu objavu oglasili su se brojni ljudi kojima je drago vidjeti da netko prikazuje stvarnu sliku drugog stanja.

"Hvala ti što nisi fotošopirala fotku! Trudnoća je prekrasna, baš kao i njeni simptomi", napisala je jedna žena, a druga je dodala: "Tako inspirativno to što ne stavljaš šminku na grudi i ne fotošopiraš ih da sakriješ vene. Prirodne majke su najbolje!"

"Zaslužuješ pohvale što nisi sakrila vene na grudima, već si se pohvalila u objavi. Jako si divna i moćna kao lavica", zaključila je jedna pratiteljica.

Belle je nedavno na svom profilu objavila i snimku ultrazvuka, zbog čega su je njeni pratitelji kritizirali pa ju je morala obrisati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.