Bez šminke i u opuštenom izdanju: Vesna Pisarović oduševila publiku u Šibeniku

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

VESNA PISAROVIĆ održala je koncert u Šibeniku s jazz kvartetom.

Vesna je predstavila svoj program Naša velika pjesmarica te izazvala oduševljenje publike. Na pozornici se pojavila u crnom lepršavom kombinezonu i crvenim štiklama, a kosu je raspustila. 

 

Za opušteni ljetni koncert odlučila se za minimalni make up te se pred publikom pojavila u potpuno prirodnom izdanju.

43-godišnja pjevačica početkom 2000-ih bila je jedna od najvećih pop zvijezda u Hrvatskoj, a njezine pjesme su obožavale tinejdžerice i djevojčice diljem zemlje. 2005. godine nestala je s glazbene scene i otišla u Nizozemsku na školovanje za jazz-pjevačicu.

Jednom prilikom je medijima otkrila da je za sve kriv jedan čovjek. Naime, nakon koncerta Petera Brötzmanna odlučila je zaboraviti glazbu koju je do tada izvodila i pokušati se približiti jazzu.

"On je bio toliko intenzivan, svirao je samo s bubnjarom, toliko je bio snažan u svom izrazu da sam doslovno tu noć imala neku vrstu prosvjetljenja, potpune katarze i preobrazbe, pa sam odlučila studirati jazz da se barem probam približiti tome", otkrila je Pisarović koja je Brötzmanna kasnije i upoznala te mu ispričala svoju priču.

"Zagrlio me i učinilo mi se da vidim suzu u njegovom oku", rekla je Vesna. 2009. godine udala za Ozrena Pupovca, sina poznatijeg oca Milorada. Trenutno zajedno žive u Berlinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.